Ga naar hoofdinhoud

De inboedels van boedelontruimingen worden zo mogelijk opgekocht en door ons weer verkocht. Daarvoor hebben wij verschillende kanalen waaronder verkoopdagen, handelaren, marktplaats en andere. De verwachte opbrengst wordt vooraf met u verrekend.

Onverkoopbare goederen

Onverkoopbare goederen zoals kleine huisraad, kleding en overige worden aan goede doelen beschikbaar gesteld zoals stichtingen en dergelijke. Steeds meer huishoudens zijn in geldnood en zo helpt u de medemens indirect ook.

Overdracht aan ontwikkelingsorganisaties

Nog steeds leeft meer dan 1/3 van de wereldbevolking onder de armoedegrens. Ingeleverde kleding en schoenen krijgen zo een tweede leven. Daarnaast werkt u op deze manier mee aan een duurzame samenleving. Uw spullen worden immers niet verbrand maar worden langer gebruikt.

keukenapparatuur verkopen

Als u een nieuwe keuken koopt maar u heeft geen vervoer, dan brengen en installeren wij de nieuwe en voeren de oude af. Apparatuur en eventueel andere bruikbare onderdelen worden doorverkocht. Door een sterk wisselend aanbod is het ook mogelijk om de keuken te vernieuwen met 2e hands keukens. Dat scheelt u enorm in de kosten ende woning word toch zoals gewenst opgeleverd.