Ga naar hoofdinhoud

Totaal ontruiming is ook bezig met inboedels. Wij kopen boedels van mensen die hun boedel willen verkopen. En verkopen vervolgens deze inboedels. Dit doen wij onder andere bij verkoopdagen, handelaren en op marktplaats. Hebt u interesse in inboedels kopen, kunt u ons hier vinden.

Inboedels verkopen

Wilt u uw inboedel verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kopen graag uw inboedel op. Om een goed bod te geven voor uw inboedel willen wij graag goede foto’s ontvangen van uw inboedel. Met daarbij een uitgebreide omschrijving met onder andere het merk en de leeftijd. Wij brengen alleen een bod uit wanneer we goede foto’s ontvangen waarop we de inboedel goed kunnen beoordelen. Ook moet de inboedel in goede staat zijn. Het mag natuurlijk gebruikt zijn, maar we bieden niet op kapotte spullen. Daarnaast willen we graag weten waar de inboedel opgehaald kan worden. Is het op de begaande grond of moeten we een lift of trap omhoog? Het bod dat wij geven voor uw inboedel is geheel vrijblijvend. U kunt het bod accepteren, een tegenbod geven of het bod afslaan, dat is geheel aan u. Wanneer we samen met u tot een overeenstemming zijn gekomen voor een bod zullen we een datum met u plannen. Wij zullen ervoor zorgen dat onze medewerkers op deze datum klaar staan om uw spullen op te halen en te vervoeren. Wij nemen u alles uit handen. U hoeft dus niet zelf ervoor te zorgen dat uw inboedel word verplaatst. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat de inboedel wordt verplaatst van de afgesproken plaats naar de vrachtwagen/bus.

Inboedels kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van inboedels? Dan kunt u ons vinden op verschillende plekken. Wij zetten vaak advertenties op marktplaats. Staan vaak op de bekende verkoopdagen, waar we een deel van de inboedels mee zullen nemen, zodat u ze kunt bekijken. En daarnaast kunt u bij een van onze opslag plaatsen langs komen om de inboedels te bekijken.