Ga naar hoofdinhoud

Wilt u een huis leegruimen in Arnhem? Gaat u verhuizen, is er een overlijden of een scheiding? In alle gevallen is Totaal Ontruiming u graag van dienst! Wij verzorgen de woningontruiming in Arnhem desgewenst binnen 24 uur en zorgen dat uw woning netjes, precies volgens wens, wordt opgeleverd. Wij zijn gespecialiseerd in het zorgen voor klein onderhoud, vloerbedekking verwijderen, schilderwerk, meubelmontage en inboedelopslag. Wij staan voor u klaar om uw boedelruiming geheel naar wens te laten verlopen. We werken met vaste werknemers, echte vakmensen die veel ervaring hebben in woningontruiming. Ook beschikken we over een grote opslag om eventueel inboedels in op te kunnen slaan. Wilt u een inboedel kopen of verkopen? Dat is bij Totaal Ontruiming ook mogelijk. Wij zijn graag de opkoper van uw inboedel.

Hoe werkt een woningontruiming?

Totaal ontruiming gaat als volgt te werk. Wanneer u ons belt voor een woningontruiming maken we een afspraak om het huis te komen bekijken. Aan de hand van deze bezichtiging zullen we een geheel vrijblijvende offerte voor u maken. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte zullen wij een samen met u een termijn vaststellen waarin de woningontruiming plaats zal vinden. Vervolgens nemen wij al uw zorgen uit handen en leveren het huis netjes en schoon op binnen het vastgestelde termijn. Tot slot zullen we met u het eindresultaat bekijken van de woningontruiming en een tevredenheidsonderzoek doen.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Woningontruiming Arnhem nodig? U krijgt direct een vrijblijvende offerte voor een huis leeghalen! We zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar, zeven dagen in de week. We komen graag bij u langs om de woning te bekijken. Zodat we een geheel op maat gemaakte offerte voor u kunnen maken, die specifiek op uw huis en situatie berekend is. Zo willen we onverwachte kosten voorkomen en de klanttevredenheid hoog houden.