Ga naar hoofdinhoud
Ontruiming Hillegom

Wat komt er allemaal kijken bij een woningontruiming?

Woningontruiming is vaak fysiek en mentaal heftig

Bij het leeghalen van een woning komt heel wat kijken. Zowel fysiek als mentaal kan dat best heftig zijn. Bijvoorbeeld wanneer u fysieke ongemakken heeft, wanneer u nog veel te regelen heeft voor uw verhuizing of emigratie, of wanneer u onlangs een dierbare heeft verloren. Dan kan het prettig zijn om een bedrijf in woningontruiming in te schakelen. Een professioneel bedrijf is zuinig op uw spullen en luistert naar uw wensen. In dit blog vertellen wij u meer over wat er allemaal komt kijken bij een woningontruiming.

Mogelijke werkzaamheden

Een woningontruiming is vaak niet alleen fysiek en mentaal zwaar. Er komen vaak ook onverwachte zaken aan het licht, waardoor een woningontruiming meer tijd kost dan u van tevoren denkt. Wanneer u professionals in woningontruiming inhuurt, zullen zij de woning op tijd en bezemschoon voor u opleveren. In overleg kunnen zij vaak ook andere zaken uit handen nemen, zeker wanneer een woningbouwvereniging of -corporatie extra eisen stelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zaken als:

  • Schroeven en pluggen verwijderen
  • Gaatjes dichten
  • Hang- en sluitwerk repareren
  • Schilderen
  • Schoonmaken

Spoed woningontruiming

Het is mogelijk dat u opeens met spoed een woning moet ontruimen. Bijvoorbeeld omdat de woning van een overleden dierbare snel moet worden leeggehaald, omdat de verhuishulp die u had geregeld plotseling afzegt of omdat er onverwachte ontwikkelingen zijn bij uw emigratie. Ook dan biedt een professioneel bedrijf in woningontruiming uitkomst. Er zijn bedrijven die 24/7 bereikbaar zijn en vaak dezelfde dag nog kunnen langskomen om de klus te bekijken. In veel gevallen kan de woning binnen een week worden ontruimd.

Professional inschakelen

Wilt u binnenkort een woning leeghalen? Of weet u niet hoe u uw woning op tijd op kunt leveren? Schakel dan een professioneel bedrijf voor woningontruiming in. Zij kunnen u volledig ontlasten en houden rekening met uw wensen. Neem contact op met het bedrijf van uw keus en vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u onlangs succesvol een woningontruiming afgerond in samenwerking met een professional? Laat ons uw ervaring weten via het contactformulier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *