Ga naar hoofdinhoud

Wilt u uw inboedel verkopen? Totaal Ontruiming wil graag de opkoper van uw inboedel zijn. Wij kopen u inboedel op en ontruimen eventueel uw huis. Wilt u niet uw hele inboedel verkopen maar een deel daarvan? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk bij Totaal Ontruiming. Wij zorgen er na het opkopen van u inboedel ervoor dat uw inboedel zo snel mogelijk weer verkocht wordt. Hier hebben wij verschillende kanalen voor zoals verkoopdagen, handelaren en marktplaats. Hier kunt u ons dus ook vinden wanneer u een inboedel wilt kopen. Voor meer informatie kunt u bij verkopen inboedel terecht.

Inboedel verkopen

Wij kopen graag u inboedel op. Maar voordat wij tot de koop van uw inboedel overgaan zijn er een paar dingen die wij graag willen weten. We willen graag duidelijke foto’s hebben van de inboedel die u wilt verkopen. Daarnaast bij elke foto een beschrijving met onder andere het merk en leeftijd. Zo kunnen wij een passend bedrag bieden voor de inboedel. Ook willen we graag het adres weten waar de inboedel opgehaald kan worden. Staat de inboedel op de begane grond, flat of appartement? Wanneer u deze gegevens naar ons hebt gemaild zullen zo snel mogelijk met een bod komen. Dit bod is natuurlijk geheel vrijblijvend. Het is aan u om dit bod te accepteren, weigeren of een tegen bod uit te brengen. Wanneer we tot een overeenstemming komen zullen wij ervoor zorgen dat de inboedel bij u wordt opgehaald op de door u gewenste datum.

Wilt u weten wat wij voor uw inboedel geven?

Wilt u weten wat u inboedel waard is? Zorg ervoor dat u goede foto’s mee stuurt en de beschrijvingen die hierboven vermeld staan. Zonder goede foto’s of beschrijvingen kunnen wij niet berekenen wat uw inboedel oplevert. Heeft u een snelle vraag?