Ga naar hoofdinhoud

Wij zijn gespecialiseerd in boedelontruiming. We zorgen ervoor dat uw inboedel volledig ontruimd word. Wilt u geen energie steken in het ontruimen van uw inboedel. Wij zullen geheel zelfstandig zorgen voor uw boedelontruiming. We komen eerst langs om de situatie te bekijken, omdat elke situatie verschillend is. Wij willende een passende offerte neerleggen die specifiek op uw situatie berekend is. Is het op de begaande grond? Of moeten we met een lift of de trap op om de inboedel te bereiken? Dit zijn allemaal zaken waarop we de offerte baseren. Wilt u een vrij blijvende offerte aanvragen? U kunt contact met ons opnemen. Wij zullen u dan per direct van dienst zijn. Ook kunt u gebruik maken van onze 24 uur service. Dit wil zeggen dat de boedelontruiming binnen 24 uur gedaan word.

Boedelontruiming en tijdelijke opslag

Wij kunnen naast een boedelontruiming zorgen voor een tijdelijke opslag plek voor uw inboedel. Wanneer u geen plek heeft voor uw inboedel kunnen wij het opslaan in een van onze opslag plekken. Zodat u er niet meer na om hoeft te kijken. De inboedel kunt u terug krijgen wanneer u maar wilt. Wij zorgen er dan voor dat de inboedel naar de plek wordt gebracht die u wilt en wanneer u dat wilt.

Boedelontruiming en boedel verkopen

Wilt u dat we niet alleen zorgen voor een boedelontruiming maar de inboedel ook kopen? Dan willen wij graag een bod uitbrengen op uw inboedel. U kunt goede foto’s sturen via onze contact pagina. Bij de foto’s willen wij graag een goede beschrijving hebben van het product. Daarin moet onder ander het merk en de leeftijd vermeld staan. Wij kunnen alleen een goed bod uitbrengen wanneer we goede foto’s en en een goede omschrijving ontvangen. Het bod dat wij uitbrengen is geheel vrijblijvend. Wanneer u akkoord gaat met ons bod, zorgen wij voor uw boedelontruiming.