Ga naar hoofdinhoud

Wij zorgen voor uw boedelruiming, wij staan voor alle situaties klaar. Gaat u scheiden? Wilt u verhuizen naar een seniorenwoning? Wilt u emigreren? Of gaat u kleiner wonen? We hebben in alle situaties ervaring en staan klaar voor uw boedelruiming. Wilt u uw huis verkoop klaar maken? Dit willen wij graag voor u doen, wij zorgen dan voor een boedelruiming.

Welke soorten boedelruiming bieden wij aan?

Wij bieden verschillende diensten aan. We kunnen uw boedel verhuizen naar een nieuw adres. We beschikken over opslagruimtes zodat we uw bedoel ook kunnen opslaan. Ook is het mogelijk om uw boedel op te kopen.

Wanneer we uw boedel opkopen zullen we eerst uw boedel bekijken en met een scherp bod komen. Dit bod is geheel vrijblijvend. Het is daarom aan u om het bod te accepteren, een tegenbod te doen of om het bod af te slaan. Om een goed beeld te krijgen van u inboedel willen wij graag goede foto’s ontvangen en een duidelijke beschrijving in ieder geval het merk en de leeftijd van het product. Deze gegevens kunt u naar ons mailen zodat wij uw inboedel kunnen beoordelen. Mailen kunt u naar: [email protected].

Snelle boedelruiming

Heeft u haast met uw boedelruiming, dat is bij ons geen probleem! Wij hebben namelijk een 24 uur service. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Wanneer u contact met ons heeft opgenomen zal er direct iemand langskomen om uw woning te bekijken en een offerte neer te leggen. Gaat u akkoord met deze offerte, dan zullen we direct beginnen met u boedelruiming. Wij zullen vanaf dat u contact met ons opgenomen hebt binnen 24 uur de boedelruiming klaar hebben. En we zullen het huis schoon voor u achterlaten. Tot slot zullen we samen met u huis doorlopen en de klanttevredenheid testen.