Ga naar hoofdinhoud

Op een bepaald moment in uw leven wordt het tijd om te verhuizen van een groot huis naar een kleiner appartement of seniorenwoning. Op dat moment komt u er ook achter hoeveel spullen u heeft verzameld. Wij helpen u met uw spullen die u over heeft en die u wilt verhuizen. Door heel Nederland.

Verhuizen van groot naar klein

Wij helpen u met de inventarisatie en het inpakken en transporteren van uw inboedel. Ook als u nog geen afscheid wil doen van uw spullen, kunnen wij zorgen voor tijdelijke opslag. Wij zorgen ervoor dat u zo eenvoudig als mogelijk kunt verhuizen naar uw nieuwe woning.

Opleveren oude woning

Wij zorgen er ook voor dat uw oude woning netjes en conform de wensen wordt opgeleverd. Of u heeft gehuurd of dat u de woning gaat verkopen. Zo kunnen wij ook klein onderhoud voor verzorgen. Uw oude woning kan op deze manier netjes en verzorgd worden opgeleverd.

Inrichten nieuwe woning

Niet iedereen kan een beroep doen op familie of vrienden voor het ophangen van gordijnen, lampen en installeren van apparatuur. Dat kunnen wij voor doen. Zo betrekt u de woning zonder dat er nog een waslijst van zaken overblijft die u nog moet doen. Uw nieuwe woning is direct gebruiksklaar.