Ga naar hoofdinhoud

Wij staan klaar voor u, wij zorgen voor een volledige ontruiming woning. Wilt u uw woning ontruimen? Wij nemen graag alles uit handen en zorgen ervoor dat u woning leeg en schoon opgeleverd worden. Onze medewerkers zijn echte vakmensen die alles zorgvuldig uitruimen en daarna alles netjes schoon achterlaten. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

24 uur service ontruiming woning

Ook is het mogelijk om van onze 24 uur service gebruik maken. Voor deze service worden geen extra kosten in rekening gebracht. Wij zorgen ervoor dat vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, de klus binnen 24 uur klaar is! U kunt ons altijd bereiken, we zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen komen wij eerst de situatie bekijken. Dit willen we zo snel mogelijk doen. Wanneer de offerte goedgekeurd word zullen wij vlug uw woning ontruiming verrichten en geheel schoon achterlaten. Daarna zullen we samen met u het huis doorlopen om het resultaat samen u te bekijken. Wij willen graag uw tevredenheid testen.

Ontruiming woning en inboedel verkopen

U kunt er ook voor kiezen om naast de ontruiming woning uw inboedel te verkopen. Wij kopen graag uw inboedel op. Om een bod uit te kunnen brengen op uw inboedel ontvangen wij graag per mail foto’s van uw inboedel. Bij de foto’s willen we graag een uitgebreide omschrijving van uw inboedel. We willen onder andere het merk en de leeftijd weten van de producten uit uw inboedel. Wanneer we alle foto’s en beschrijvingen hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk een scherp bod uitbrengen. Het bod is vrijblijvend, u kunt zelf kiezen of u het bod accepteert, afwijst of een tegen bod uitbrengt. We kunnen alleen een bod uitbrengen wanneer we duidelijke foto’s en beschrijvingen hebben!