Ga naar hoofdinhoud

Op het moment van overlijden wordt u geconfronteerd met emoties, administratieve en logistieke zaken waar u nooit vaker te maken mee heeft gehad. Wij staan u bij in deze moeilijke periode en doen ons best u te ‘ontzorgen’.

Inventarisatie

Van de gehele inboedel kan een inventarisatie worden opgesteld, desgewenst met foto’s. Aan de hand van uw opgave, kunnen deze goederen worden verdeeld en bezorgd bij de erven.

Administratie

Alle belangrijke documenten worden voor u gearchiveerd en er kan een overzicht worden gemaakt van bankrekeningen, belastingen en overige abonnementen en rekeningen. Eventueel kunnen wij ervoor zorgen dat alle administratieve zaken worden overgenomen zodat u de handen vrij heeft.

Persoonlijke begeleiding

Onze mensen zijn zijn ervaren en gewend om te gaan met een huis ontruiming. Ook waar het niet om nalatenschapsafwikkeling gaat kunnen wij uiteraard ondersteuning en begeleiding bieden bij het ordenen van uw administratie en het zoeken naar oplossingen voor uw financiële en praktische problemen waarbij u als mens centraal staat.