Ga naar hoofdinhoud
Ontruiming Hillegom

Woningontruiming in Hillegom? Lees onze handige tips!

Een woning ontruimen in Hillegom

Er zijn verschillende redenen dat er een woningontruiming in Hillegom nodig is. Wanneer u bijvoorbeeld verhuist naar een nieuwe woning of wanneer er een
seniorenwoning ontruiming moet plaatsvinden na het overlijden van een dierbare. Maar hoe pakt u zo’n woningontruiming aan? In dit blog geeft Ontruimwoningen u een aantal handige tips!

Tip 1: Schakel een professional in

Het ontruimen van een woning kan zowel fysiek als mentaal een hele klus zijn. Zeker als de woning ontruimt moet worden omdat bijvoorbeeld de huur niet op tijd is betaald, een dierbare is overleden of dat er een conflict is ontstaan met de verhuurder. Maar ook wanneer u uw woning gaat verlaten omdat u een nieuw huis hebt gevonden of gaat samenwonen, is het ontruimen van een woning een hele klus. Gelukkig kunt u de hulp inschakelen van een professioneel ontruiming bureau dat u vakkundig en snel helpt bij uw woningontruiming in Hillegom. Kies een bedrijf dat discreet en respectvol met de ontruiming omgaat en die ook extra werkzaamheden uitvoert zoals het verwijderen van tapijt of gordijnen. Op deze manier kost de woningontruiming u zo min mogelijk stress.

Tip 2: Bepaal wat er met de spullen moet gebeuren

Woningen dienen vrijwel altijd bezemschoon te worden opgeleverd. Het is daarom handig als u voor de ontruiming al heeft bepaald wat er met de inhoud van de woning moet gebeuren. Welke spullen wilt u houden, welke mogen er naar de kringloop en wat kan er gerecycled worden? Geef dit voorafgaand aan de ontruiming door aan de ontruimers zodat zij efficiënt te werk kunnen gaan.

Tip 3: Maak een planning

Door een goede planning te maken van alle activiteiten rondom de ontruiming weet u zeker dat u niet in tijdnood komt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het selecteren van een geschikt ontruiming bureau
  • Bepalen wat er met alle spullen moet gebeuren
  • Het opzeggen van diensten zoals de glazenwasser, schoonmaakservice, internet en televisie
  • De sleuteloverdracht regelen
  • Meterstanden opnemen

Met deze tips gaat u goed voorbereid de woningontruiming tegemoet!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *