Ga naar hoofdinhoud
Je Juisleeghalen? Wij Doen Dat Schoon En Netjes

Wie zorgt ervoor dat het allemaal schoon blijft?

De steeds weer terugkerende routine

Schoonmaak is een belangrijk onderwerp. Het komt overal voor als terugkerende routine. Dan laten we de uitzonderingen even buiten beschouwing. In elk geval is het zaak om die routine niet te laten versloffen. Heeft u een bedrijf of instelling? Dan hoort deze routine natuurlijk vakkundig te worden uitgevoerd. Bent u tevreden over het schoonmaakpersoneel? Dan is het prettig om dit af en toe eens te laten merken. Gebleken is dat complimentjes een uitstekend effect hebben op de manier waarop mensen voor u willen werken. Doet u dit wellicht al? Dan is het misschien juist de reden dat het schoonmaakwerk bij u lekker loopt.

Uit de praktijk van de schoonmaak

Ieder bedrijf of instelling heeft behoefte aan het visitekaartje. Het visitekaartje van de schoonmaak wel te verstaan. Een verzorgde entree. Schone toiletten. Stofvrij meubilair. Gedweilde of stof gezogen vloeren en tapijt. Als u de keuze heeft gemaakt voor een goed schoonmaakbedrijf dan weet u iedere keer opnieuw dat het dik in orde is. Dan is de kans ook groot dat u vaste gezichten bij u op kantoor of in de instelling ziet. Zij kennen u en u kent hen. Doet u zaken met een goed schoonmaakbedrijf? Dan mag u zich gelukkig prijzen. Er wordt veel bijgedragen aan het visitekaartje met de schoonmaak. Loop het echter allemaal niet zo op rolletjes? Ga dan het gesprek eens aan met uw contactpersoon bij het schoonmaakbedrijf. Wellicht kunt u samen voor verbetering zorgen. Geen verbetering? Dan is het misschien toch tijd om eens met andere partijen om de tafel te gaan.

Waar let u op als u een bedrijf voor de schoonmaak inhuurt?

We geven u graag een aantal voorbeeldvragen die u zichzelf zou kunnen stellen als u bezig gaat met de selectie van een schoonmaakbedrijf:

  • Krijgt u een duidelijke offerte met heldere prijzen?
  • Weet u precies wat u van de schoonmaak mag verwachten?
  • Werkt het personeel in de schoonmaak met respect voor uw bedrijf?
  • Heeft u een vast aanspreekpunt over de schoonmaakwerkzaamheden?
  • Heeft u het complete aanbod van verschillende bedrijven vergeleken?

We willen hiermee niet pretenderen dat u met deze vragen een volledige aanpak heeft gevolgd. Daar komt nog meer bij kijken. Wellicht hebben we u hiermee wel een aanzet gegeven.

Kom meer te weten over de schoonmaak

Bent u bezig met het maken van een keuze voor een schoonmaakbedrijf dat uw vertrouwen waard is? Dan heeft u wellicht al een aantal keuzes overwogen. Of heeft u misschien zelfs al de beste keuze kunnen maken. Bent u er nog niet uit aan welk bedrijf u de schoonmaak over gaat laten? Leer dan van de ervaringen van anderen en gebruik de tips van andere bedrijven. Of ga langs voor een afspraak bij schoonmaakbedrijven. Bekijkt u bijvoorbeeld eens deze website voor een aantal concrete voorbeelden. Het gaat over de aanpak van een schoonmaakbedrijf bij de schoonmaak. Het bedrijf voert deze uit bij bedrijven en instellingen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *