Ga naar hoofdinhoud
Muizenbestrijding Zonder Chemicaliën

Muizenbestrijding zonder chemicaliën

Muizenbestrijding zonder chemicaliën: het kan!

Kies voor muizenbestrijding zonder chemicaliën

Heb je muizen in huis? Dat zorgt voor veel overlast. Niet alleen veroorzaken ze schade aan de woning of je bedrijfspand, maar het is ook nog eens ontzettend onhygiënisch. Ze nemen veel viezigheid van buiten mee naar binnen in hun vacht en ontlasting, en kunnen ook bacteriën, virussen en parasieten met zich meedragen. Om schade aan je pand en je gezondheid te voorkomen wil je zo snel mogelijk van deze beestjes af. Muizenbestrijding en chemicaliën lijken voor veel mensen hand in hand te gaan. Maar wist je dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn? Een ongediertebestrijder kan dit voor je verwijderen zonder chemische middelen. In dit blog vertellen we je meer over muizenbestrijding en chemicaliën.

Muizen in je woning of bedrijfspand

Veel mensen hebben wel eens te maken gehad met een muizenprobleem in hun woning of bedrijfspand. Deze diertjes vinden daar warmte, onderdak en voedsel. Helaas zorgen ze voor hygiëneproblemen en schade. Daarom is het belangrijk om ze zo snel mogelijk te bestrijden. Uit onderzoek blijkt dat een groot aantal mensen ongedierte zoals knaagdieren bestrijdt met rodenticiden. Muizenbestrijding met chemicaliën is erg milieuonvriendelijk. Bel daarom altijd een specialist voor muizenbestrijding zonder chemicaliën!

Tips om een muizenprobleem te voorkomen

Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Vandaar dat we je een aantal tips geven om te zorgen dat jij geen last krijgt van muizen. Dat voorkomt natuurlijk ook de kosten voor muizenbestrijding zonder chemicaliën door een specialist.

  • Berg voedsel altijd goed op in afgesloten bussen en potten die ze niet open kunnen knabbelen.
  • Dicht gaten en kieren met een speciale weringspasta of met een tijdelijke oplossing zoals staalwol.
  • Plaats een fijn gaas waar ze niet doorheen kunnen voor ventilatieopeningen.
  • Zet geen vuilniszakken open buiten.
  • Schakel de hulp in van een kat. Dan durven alleen de meest onbevreesde muizen je huis nog in.

Een muis in huis! Wat nu?

Heb je toch last van muizen in huis? Probeer dan te achterhalen of het zeker muizen zijn die voor de overlast zorgen, of dat het ratten zijn. Er zit namelijk verschil in de aanpak om ze te bestrijden. Lukt het je niet om dit te verifiëren? Geen zorgen, een specialist kan het ook voor je onderzoeken. Deze bel je voor muizenbestrijding zonder chemicaliën. Zij hebben ook de juiste apparatuur om precies in kaart te brengen hoe groot het probleem is. Vervolgens zorgen zij, zonder dat hierbij chemicaliën aan te pas komen, voor de muizenbestrijding. Kies dus altijd voor een milieuvriendelijke muizenbestrijding zonder chemicaliën door een specialist.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *