Ontruimen bedrijven / bedrijfsruimtes

Voorkom chaos tijdens de verhuizing van uw bedrijf

De zaken gaan goed in uw bedrijf. Jaarlijks verbetert uw bedrijfsresultaat en stukje bij beetje groeit uw bedrijf ook fysiek. Het aantal medewerkers neemt gestaag toe en ook het aantal dagelijkse bezoekers aan uw bedrijf is niet meer op twee handen te tellen. Met andere woorden: u groeit met uw bedrijf uit uw jasje. Dat blijkt ook wel uit het feit dat uw personeel elkaar behoorlijk op de lip zit en uw goederen niet meer fatsoenlijk kunnen worden opgeslagen. Ook kunt u eigenlijk uw gasten met goed fatsoen niet meer ontvangen. Er heerst chaos en er rest u niets anders dan uw bedrijf zo snel mogelijk te verhuizen.

Bedrijf verhuizen is ander pand zoeken

Er rest u niets anders dan te verhuizen naar een groter bedrijfspand. Dat betekent een zoektocht, al dan niet met een bedrijfsmakelaar, naar een geschikt pand. Het is uiteraard de bedoeling dat dit pand is voorbereid op de huidige groeicurve van uw onderneming. Vergis u niet: ga tijdig op zoek naar een ander pand! Voordat alles in kannen en kruiken is, bent u snel een jaar verder. Als dit te lang duurt, kan dit negatieve gevolgen hebben voor uw bedrijfsresultaat en uw goede naam. Immers: de werkomstandigheden waren al niet meer zo ideaal als in de jaren daarvoor.

Bedrijf verhuizen is zo snel mogelijk bedrijf ontruimen

Nieuw pand gevonden? Gefeliciteerd! Om zo snel mogelijk ‘up and running’ te zijn in uw nieuwe bedrijfspand is het zaak om zo snel mogelijk met uw bedrijf te verhuizen. Om dat soepel te laten verlopen schakelt u hiervoor een goed verhuisbedrijf in. Maar wat doet u met het pand dat u verlaat? Hoe laat u dat achter? Gaat u daar zelf met een bezem doorheen? We denken van niet. U schakelt hiervoor het beste een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf in dat gespecialiseerd is in het ontruimen van bedrijven. Zo’n bedrijf gaat altijd efficiënt en snel te werk met het ontruimen van bedrijfsruimtes. Zij vervoeren goederen naar uw nieuwe pand of slaan deze eventueel tijdelijk voor u op. Zelfs het vervoeren van afval, de schoonmaak en reparatiewerkzaamheden van uw bedrijfspand nemen zij op zich. Kortom: u voorkomt chaos als u een bedrijf inhuurt dat wel raad weet met het ontruimen van bedrijven. En u? U gaat verder waar u gebleven was: de groei van uw bedrijf. U heeft uw zaakjes netjes voor elkaar!